THAT’S MY KING - Уламки(éllia)

Якщо ви втратили сенс життя, якщо ви втратили віру та надію, ви ніколи не повинні впадати у відчай. Єдиний, хто дійсно розуміє вас і знає ваші потреби, - це сам Господь. В Біблії, у Книзі пророка Єремії, в розділі 29, рядку 11, Бог звертається до нас зі словами надії і обіцянки: “Бо Я знаю ті думки, які думаю про вас - говорить Господь - думки спокою, а не на зло, щоб дати вам майбутнє та надію.“ Ці слова надають нам велику втіху. Бог знає кожну думку, яку ми маємо. Він бажає нам миру, радості і процвітання. Все, що Він має для нас, - це майбутнє, сповнене надії та благодаті. Він має плани для нашого щастя і успіху. Можливо, ви знаходитесь у складному життєвому періоді, і все здається непорозумінням або безвихіддям. Але знайте, що Бог не втрачає з вас інтересу. Він знає кожен крок вашого шляху і готовий допомогти вам у ваших потребах. Дозвольте Богу внести Світло в ваші темряві дні. Довіряйте Йому і Його обіцянкам, бо Він ніколи не підведе. Він має вам ще багато запланованих радостей, підтримки та надії. Його любов і милосердя безмежні, і Він завжди стоїть поруч з вами. Нехай слова Божі зігрівають ваші серця і надають силу, щоб пройти через будь-які труднощі. #jesuschrist #Thatsmyking #éllia
Back to Top